top of page

Nabitý atletický víkend

Ani uplynulý víkend naši atleti nezaháleli.

V sobotu, 16.6.2018,  proběhly na našem stadionu Krajské přebory jednotlivců Ústeckého kraje mužů a žen. Téměř 200 závodníků bojovalo v poměrně slunečném a parném dni o cené krajské kovy. Naši závodníci se vůbec neztratili a v závěru první části sezony si mnozí vylepšili své nejlepší osobní výkony. Zíslali jsme také čtyři medaile - Berenika Kusová bronz v běhu na 100m (ženy), Natálie Bažantová stříbro v běhu na 800m (ženy), Tomáš Petržilka zlato v běhu na 400m př. (muži) a Josef Vlk zlato v běhu na 1500m (junioři). Kompletní výsledky závodu najdete na www.atletika.cz.

V neděli, 17.6.2018, naši závodníci z řad mladšího žactva a elévů vyrazili na Krajské přebory jednotlivců do Bíliny. Také zde panovalo poměrně horké počasí, ale i přesto byly k vidění velice kvalitní výkony ve všech disciplínách.

Mnozí z našich závodníků sbírali teprve první zkušenosti s velkými závody, i přesto se nakonec se zadařilo získat i dvě stříbra, a to ve vrhu koulí a oštěpem, a na závěr ještě jedno stříbro ve štafetě 4x60m ml. žáků. Nakonec si téměř všichni vytvořili před prázdninami krásné osobní výkony.  Výsledky závodu na www.atletika.cz.




9 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page