top of page

Podzimní soustředění v Jiřetíně je za námi!


Atletický sportovní klub Děčín (ASK Děčín) uspořádal od 26. do 29.10. letos již čtvrté atletické soustředění. Naší destinací bylo krásné a malebné prostředí Lužických hor – Jiřetín pod Jedlovou.





Příjezdový den jsme zahájili objevováním okolí – navštívili jsme Křížovou horu, hrad Tolštejn a dokonce jsme vyběhli/vyšlápli i na nejvyšší horu v okolí - na Jedlovou. Další dny byly nabité pestrým programem. Dopoledne nás čekaly tréninky všeho druhu, vystřídali jsme hod oštěpem, překážky, výběhy do kopce, kruhový trénink i posilování. Odpolední program se každý den lišil, ale nejnáročnější a nejzábavnější odpoledne si děti užily v sobotu, kdy proběhl orientační běh dlouhý několik kilometrů! Večery už byly spíše o zábavě. Nechybělo nic, co k soustředění neodmyslitelně patří jako je diskotéka, strašidelná noční stezka odvahy nebo i Kahoot o našem klubu, či bingo.



Akce se účastnilo téměř 30 našich atletů ze skupin přípravka, mladší žactvo a starší žactvo a vydařila se na výbornou. Všechny fotky jsou již nyní na v sekci Galerie.


Všechny fotky najdeš na zonerama.com/askdecin

51 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page