top of page

83 závodníků zahájilo na Lotharově běhu letošní sezónu Děčínského běžeckého poháru.

V sobotu 24. února se uskutečnil 11. ročník již tradičního Lotharova běhu. Slunečné počasí přilákalo spousty milovníků běhu na Krásný Studenec. Na start tratí na 5 a 10 kilometrů se postavilo přesně 83 běžců, což je druhý nejvyšší počet od vzniku závodu v roce 2014.




Startovní výstřel pro obě distance zazněl přesně ve 14 hodin. Hlavní závod ovládl Jaroslav Singh s časem 39:59. Na kratší 5 kilometrové trati jako první cílovou bránou proběhl Hynek Břenek v čase 19:39. Tři desítky nejlepších závodníků byli oceněni hodnotnými cenami od partnera závodu HUDY Hřensko.


Višchni závodníci obdrželi bohatý startovní balíček a dostupné bylo také bezplatné občerstvení. Organizátoři letos poprvé připravili vyhrazené parkoviště pro závodníky jen 300 metrů od zázemí akce s kapacitou pro 40 aut. Došlo tak k výraznému zlepšení dopravní situace na Krásném Studenci v době konání závodu a zvýšení komfortu pro závodníky.


Lotharův běh je prvním z deseti závodů 27. ročníku Děčínského běžeckého poháru, který se koná za podpory města Děčín. Kompletní výsledky naleznete na www.askdecin.cz/lotharuvbeh. Zpracované fotky od našich fotografů pak v naší galerii na www.zonerama.com/askdecin.

















146 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page