top of page

Lotharův běh odstartuje 27. ročník Děčínského běžeckého poháru

V sobotu 24. února pořádáme 11. ročník Lotharova běhu, který je prvním závodem Děčínského běžeckého poháru 2024. Pojďte si s námi zaběhat v tak trochu pozapomenuté přírodě v okolí Krásného Studence.


Zvládnete rovnou hlavní závod na 10 kilometrů, který vás provede pod vrcholy Klobouku a Lotharova vrchu, nebo raději více pohodových 5 km? Na stránce závodu naleznete mapy obou tratí, kompletní propozice nebo třeba časový pořad.





NAVŠTIVTE STRÁNKU ZÁVODU ZDE

Závod se koná na počest 898. výročí triumfálního vítězství českého knížete Soběslava I. v bitvě u Chlumce a následného zajetí německého krále Lothara III. na dnešním Lotharově vrchu u Krásného Studence.



Každý účastník dostane startovní balíček, pamětní list, fotku ze závodu a další servis! Ty nejlepší pak čekají navíc ještě hodnotné ceny od našich partnerů, kterými jsou Hudy Hřensko, město Děčín a další.


Online registrace probíhají do 21. února, přihlášky budou možné i na místě! Těšíme se na Vaši účast. Všechny informace najdete na askdecin.cz a na našich sociálních sítích. #ŽijuAtletikou



ZAREGISTRUJTE SE VČAS A ZÍSKEJTE STARTOVNÉ SE SLEVOU!

Protože chceme, aby závodníci měli možnost mít startovné za opravdu nízkou cenu, spouštíme poprvé startovné předem ve dvou cenových vlnách. Startovné za nejvýhodnější cenu získáte tak při registraci do konce ledna.


  1. Vlna - do 31. ledna | 149 Kč

  2. Vlna - do 21. února | 199 Kč

Na místě | 300 Kč






158 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page