top of page

Lotharův běh má nový termín!

Jak jsme avizovali v předchozích článcích a také na stránce závodu, před virtuální variantou závodu preferujeme přesunutí termínu závodu z 20. února do průběhu měsíce března 2020. Naše očekávání se naplnilo, a z tohoto důvodu oznamujeme nový termín pro osmý ročník Lotharova běhu, a to: sobota 27. března 2021.


NOVÝ TERMÍN: SOBOTA 27. BŘEZNA 2021

Vybrali jsme poslední březnovou sobotu, aby šance na bezproblémové uspořádání akce byla co největší a zároveň jsme se vyhnuli Velikonocím, které nás čekají následující týden.


CO KDYŽ SE SITUACE NEZLEPŠÍ?

Věříme, že se situace zlepší, a koncem března již bude Česká republika v indexu PES ve třetím stupni. Pokud se situace dlouhodobě zlepšovat nebude, přichází v úvahu ještě nějaký termín v dubnu, nezahazujeme ani ale také virtuální podobu závodu.


MÁ SMYSL SE PŘIHLAŠOVAT?

Ano, určitě má, i pokud se poběží pouze virtuálně - na to je náš registrační systém nazavody.cz připraven, a v případě virtuální varianty bude moci každý závodník nahrát výsledek a důkaz (z jakékoli zaznamenávací aplikace) přímo do systému NaZavody.cz


Může také dojít k nastavení limitu účastníků, například pro prvních 50 přihlášených, proto doporučujeme se přihlásit již nyní. Platby předem jsou vypnuté, takže nic neriskujete :).


JAK SI ZKRÁTÍM ČEKÁNÍ NA ZÁVOD?



198 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page