top of page

ATLETICKÝ HAPPENING A BĚH NA 5000 METRŮ NA DRÁZE ZAHÁJÍ SEZONU UŽ VE STŘEDU 2.6.



Vážení příznivci atletiky a běhu v Děčíně, epidemiologická situace se stále zlepšuje, a proto i my můžeme konečně zahájit letošní atletickou a běžeckou sezonu. Začínáme Atletickým happeningem, který se uskuteční už tuto středu 2.6. od 16 hodin. Máme pro vás připraven následující program:

  • Atletické závody (za dodržení aktuálních pravidel)

  • Běh na 5 000 metrů na dráze pro širokou veřejnost

  • Atletika pro celou rodinu a nábor do ASK DĚČÍN

Program odstartuje v 16 hodin slavnostním zahájením a od 16 do 19 hodin poběží nábor do ASK Děčín a atletika pro celou rodinu. Od 16:30 hodin poběží také oddílové atletické závody pro členy oddílu. V 18:30 odstartuje běh na 5 000 metrů na dráze měřený profesionálními technologiemi. (Čipová technologie na počítání kol a cílová kamera). Registrace probíhají na místě, prosíme závodníky, aby se dostavili zaregistrovat do stanu prezentace nejpozději v 18 hodin. Vše je ZDARMA a máme pro vás připraveny stylové ceny od nás, města Děčín a Českého atletického svazu.

Nezapomeňte nás taky sledovat na Facebooku, Instagramu a také Youtube kanále. Sledujte také naše webové stránky, na kterých se co nevidět po skončení akce objeví velká fotogalerie a video sestřih - najdete se na fotkách? Při vstupu na akci od Vás budeme potřebovat vyplněné čestné prohlášení, které si můžete stáhnout níže. Omlouváme se za komplikaci, kterou ale neovlivníme.


DALŠÍ INFORMACE: WWW.ASKDECIN.CZ/HAPPENING



Těšíme se, až to společně ve středu rozjedeme! A nezapomeňte, že v neděli 11. července nás čeká 8.ročník Lotharova Běhu. Petr Horník - ASK Děčín




105 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page