top of page

Atletické tréninky pokračují!

Milí rodiče i atleti, máme pro vás potěšující zprávu. Od pondělí 12. října 2020 atletické tréninky pokračují podle dosavadního rozvrhu. Samozřejmě trénujeme za každého počasí a někteří využívají k tréninku i přilehlé lesní prostředí, tolik typické pro podzimní období. Případné změny či další informace komunikují trenéři přímo se svěřenci a rodiči.


Pravidla fungování jsou upřesněna výkladovými stanovisky Národní sportovní agentury a České unie sportu.


Stadion nyní využívají pouze členové atletického oddílu - trenéři se svými tréninkovými skupinami v rámci organizovaných tréninků. Takových skupin o maximálním počtu 20 členů může být více, ale musí od sebe udržovat odstup a nesmí se vzájemně prolínat. Není možné využívat vnitřní zázemí stadionu, rozumějme především šatny. Proto je lepší přijít už převléknutý v tréninkovém, ale ovšem je možné k převlečení a k odložení věcí využít krytou tribunu. V průběhu organizovaných tréninků nemůže být nikomu dalšímu umožněn vstup do areálu stadionu. Bohužel i rodičům. I proto je běhání pro veřejnost a využívání stadionu dalšími domluvenými skupinami mimo atletický oddíl dočasně přerušeno.


Prosíme o dodržování těchto několika opatření, které v našem případě nejsou zdaleka tak omezující jako třeba u jiných sportovních odvětví. Snad budou moci naprosto nezávadné a tolik potřebné organizované sportovní aktivity dětí a mládežníků pokračovat i nadále. A to nejen v atletice!

154 zobrazení0 komentářů
bottom of page