top of page

70 let atletického oddílu v Děčíně

Vážení sportovní přátelé,

v roce 2016 uplyne 70 let od založení atletického oddílu v Děčíně. Tento svátek bychom chtěli důstojně oslavit, a to v sobotu 11.června.

Program oslav bude spojen s mistrovským utkáním mužů a žen na stadionu SK Děčín. Začátek závodu je plánován na 9.30h. Součástí utkání bude i tradiční běžecký závod „Běh na 1 míli“ (11.25h).

V odpoledních hodinách proběhne slavnostní část v OC Pivovar, která bude spojena s výstavou fotografií, dresů, článků z novin, medailemi, oddílovými rekordy atp. Těšíme se na vás ve 14 h.

Pro děti budou připraveny soutěže v programu „Atletika pro děti“, kde si zúčastnění mohou vyzkoušet své dovednosti, a za to dostanou malou odměnu.

Pro všechny současné i bývalé atlety je pak připraveno posezení s občerstvením v prostorách salonu restaurace OC Pivovar doplněné živou hudbou skupiny „Harcovníci“. Při vstupu bude vybírán účastnický poplatek 100,- Kč.

Zveme tedy všechny bývalé i současné atlety k účasti na tomto setkání. Kdo můžete přispět k vytvoření výstavy svými vlastními materiály, budeme rádi.

Prosíme o potvrzení Vaší účasti na emailu: jaroslav.calda@seznam.cz

Více informací naleznete na www. askdecin.cz

Těšíme se na vás.

Výbor Atletického sportovního klubu Děčín






10 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page